#farkyaratır Büyük bir enerji ve gururla fark yaratmak için çalışıyoruz.

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi, değişen yönetim sonrası ilk ziyaretlerini Anıtkabir’e gerçekleştirdi.

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi, değişen yönetim sonrası ilk ziyaretlerini Anıtkabir’e gerçekleştirdi. 10. Dönem Başkanı Zafer Yıldırım önderliğinde bir araya gelen Yönetim Kurulu ve üyeler ilk ziyaretlerini Anıtkabir’e gerçekleştirerek, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çiçek bıraktı.

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Zafer Yıldırım, mozoleye çiçek bırakılmasının ardından Anıtkabir Özel Defterine de imza attı. “ Cumhuriyetimizin ilanının 95. Yılında, Türkiye Genç İşadamları Derneği Ankara Şubesi 10. Dönem yönetimi ve üyelerimiz ile birlikte, aziz hatıranız huzurunda sizi saygı ve özlemle anıyoruz” diyerek sözlerine başlayan Yıldırım, “Bizlere armağan ettiğiniz bu nadide vatanı ve toprakları korumak en büyük görevimiz. Türkiye Genç İşadamları Derneği olarak ismimizden aldığımız güç ve sizin mirasınız ile Türk gençlerine örnek olacak ve dünya vizyonu ile hareket edennesiller yetişmesine katkı sağlayacağız” dedi.

TÜGİAD Ankara Şubesi 10. Dönem Yönetim Kurulu ve üyelerinin yoğun katılım gösterdiği Anıtkabir ziyareti sonrası öğle yemeğinde bir araya geldi. Ankara’nın sorunlarına ilişkin istişarelerde bulunan üyeler, önümüzdeki dönemde yapılacak ziyaretleri ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yaptı.

Kaynak: https://www.haberankara.com/turkiye-nin-genc-isadamlari-ata-nin-huzurunda/69112/