#farkyaratır Büyük bir enerji ve gururla fark yaratmak için çalışıyoruz.

Beytepe Mah. Kanuni Sultan Süleyman Bulv. üzerinde yer alan ve 1880m² inşaat alanına sahip olan International Focus Schools (IFS), minik dostlarına kapılarını açıyor.

International Focus Schools tüm kültürleri ve inançları kucaklayan, ailelere; yüksek kaliteli çocuk merkezli eğitim ve çocuk bakımı sağlayan, çocukların; güvenli, eğlenceli ve besleyici bir ortamda tam potansiyellerini geliştirmelerine ve yeni bir dilin hayata geçirilmesi konusunda, yardımcı olmak için kurulmuş bir eğitim kurumudur.

Focus ile eğitim hayatı çok kolay! International Focus Schools; öğrencilerini, ilkokul sisteminin beklentilerine ve rutinlerine göre hazırlar, aynı zamanda erken çocukluk eğitiminin gereksinimlerinin tümünü karşılar.

International Focus Schools eğitimcileri olarak, odak noktamız, çocukların çeşitli öğrenme yöntemleri olduğunu bilerek, sosyal-duygusal gelişimini desteklemek ve teşvik etmektir. Bu amaçla çoklu zeka kuramı ve bütünleştirilmiş program yaklaşımını, iç görülere sahip eğitimcilerimizin felsefesiyle sentezleyerek uyguluyoruz.
 

Web Site: https://www.internationalfocusschools.com/
Instagram: @focuspreschool 
Telefon: 0312 240 3636