#farkyaratır Büyük bir enerji ve gururla fark yaratmak için çalışıyoruz.

Fertaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, banka kredilerinde yapılacak olan düzenlemeler sayesinde inşaat sektöründe hareketlilik yaşanacağını kaydetti.

Türkiye ekonomisine yön verebilmek adına yürütülecek olan devlet politikalarının çok önemli olduğunu söyleyen Zafer Yıldırım şunları söyledi: “ 2017 ve 2018 planlamaları düzenlenirken; ekonomimizi canlandırmak ve hareketlendirmek amacıyla doğru adımlar atılmalı. Bu noktada ilk sıraya alınması gereken konuların başında; krediye ulaşım ile alakalı pürüzlerin ortadan kaldırılması geliyor. Vatandaş krediye ulaşımda zorluk yaşamamalı. Bankalar faiz oranlarında ellerini taşın altına koyarak gerekli düzenlemeleri yapmalı”

‘Krediye ulaşım koşulları esnetilmeli’

Konut sektörünün hem istihdam sağlaması, hem de lokomotif sektör olması nedeniyle krizden etkilenmemesi gerektiğini belirten Yıldırım “ İnşaat sektörü çarklarının düzgün işleyebilmesi için tüketicinin krediye ulaşımının önündeki engellerin kaldırılması gerekiyor. Ne yazık ki geçtiğimiz süreçlerde yaşanılan ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırımın ’da sıkça yenilediği çağrıya rağmen şu anda faiz oranlarının yeniden yükselişe geçtiğini görüyoruz. Bu faiz oranı hem yatırımcıları hem de müteahhitleri endişelendiriyor” açıklamasında bulundu. Alınan sıkı önlem ve sıkı para politikalarının inşaat sektörüne zarar verebileceğini anlatan Zafer Yıldırım, “Esneklik can suyu, yüksek faiz zarar getirir” dedi.

Balgat’ın incisi Cevizlipark Konutları

3+1, 4+1 daireler ve 5+1, 6+1 dubleks seçenekleri ile her beğeniye hitap ettiklerini anlatan Yıldırım, “Ferah ve geniş evlerde yaşamak birçok kişinin hayalidir. Cevizlipark Konutlarının geniş daireleri ile siz ve sevdikleriniz için her şeyin en iyisini planladık. Lokasyonu ile de fark yaratan dairelerimiz sayesinde estetik ve lüks yaşantının kapılarını aralamış olacaksınız” ifadelerini kullandı.

http://www.emlaklobisi.com/emlak/vatandasin-krediye-ulasimi-kolaylastirilmali-41167.html

https://www.kadincaemlak.com/vatandasin-krediye-ulasimi-kolaylastirilmali/33135/?Id=sektorel-haberler

http://www.insaatyatirim.com/haber/28121/vatandasin-krediye-ulasimi-kolaylastirilmali.html

http://emlakgazetesi.com/zafer-yildirim-krediye-ulasim-kolaylastirilmali/

http://www.emlakdream.com/haber/zafer-yildirim-vatandasin-krediye-ulasimi-kolaylastirilmali-/85633

‘Vatandaşın, Krediye Ulaşımı Kolaylaştırılmalı’